Home / Μπάσκετ / NBA / Δικαίωση για Ντόντσιτς και Κάνιγχαμ: Συμπεριλήφθηκαν στα βραβεία του ΝΒΑ παρότι δεν έφτασαν τους 65 αγώνες!

Δικαίωση για Ντόντσιτς και Κάνιγχαμ: Συμπεριλήφθηκαν στα βραβεία του ΝΒΑ παρότι δεν έφτασαν τους 65 αγώνες!

Δικαίωση για Λούκα Ντόντσιτς και Κέιντ Κάνιγχαμ!

Οι δύο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς και των Ντιτρόιτ Πίστονς αντίστοιχα πήραν το «πράσινο φως» από το ΝΒΑ και την Ένωση Παικτών (NBPA) να συμπεριληφθούν στα φετινά βραβεία της κανονικής περιόδου, παρά το γεγονός ότι δεν τηρούν τον κανόνα των 65 συμμετοχών.

Όπως ανακοινώθηκε, αμφότεροι οι δύο γκαρντ δικαιώθηκαν στην ένσταση που κατέθεσαν για απουσίες σε «έκτακτες περιστάσεις», έχοντας πλέον το δικαίωμα να συμπεριληφθούν τόσο στις All?NBA teams όσο και στις μάχες για τα ατομικά βραβεία (MVP, αμυντικού κ.ά.).

Ο «Luka Magic» αγωνίστηκε φέτος σε 64 παιχνίδια με μέσους όρους 33,5 πόντους, 8,3 ασίστ και 7,7 ριμπάουντ, με τη λίγκα να λαμβάνει υπόψη ότι ο Σλοβένος σταρ έχασε δύο αγώνες τον Δεκέμβριο λόγω της γέννησης του παιδιού του.

Όσον αφορά τον Κάνιγχαμ, ο ηγέτης των Πίστονς αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας στον πνεύμονα τον περασμένο Μάρτιο, με αποτέλεσμα να χάσει 11 παιχνίδια και να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο με 64 συμμετοχές (23,9π., 9,9ασ., 5,5ρ.).

Αντιθέτως, ο Άντονι Έντουαρντς των Μινεσότα Τίμπεργουλβς είδε το ΝΒΑ και την Ένωση Παικτών να απορρίπτουν την ένστασή του, με αποτέλεσμα ο «Ant?Man» να μένει εκτός βραβείων με 61 συμμετοχές.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*