Ο ΠΑΟΚ πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR, ωστόσο στην τελευταία περίοδο «λύγισε», γνωρίζοντας την ήττα με 89-73 στο Παλατάκι.



Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του «δικεφάλου του βορρά», Στάθης Νεραντζάκης, στάθηκε στην μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του, αλλά και στην ανωτερότητα του αντιπάλου, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη συνέχεια ενόψει πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάθη Νεραντζάκη:

«Θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ πρώτα στο γεγονός που έγινε πριν την αρχή του παιχνιδιού. Ήταν μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο μας και την ιστορία του, τιμήσαμε θρύλους που φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ. Οπότε θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και να πούμε ότι το παρελθόν δεν πρέπει να το ξεχνάμε, αλλά να το τιμούμε.

Όσον αφορά το παιχνίδι, αντέξαμε περίπου 28′ αλλά σίγουρα η ποιότητα του αντιπάλου άνοιξε την ψαλίδα του παιχνιδιού, βάλανε κάποια μεγάλα προσωπικά σουτ, το περιμέναμε. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε σε αυτό. Δυστυχώς για εμάς οι μεγάλες ομάδες έχουν αυτό το προτέρημα, ότι σε δύσκολες στιγμές βάζουν δύσκολα καλάθια. Έχουμε συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, σίγουρα αυτό δεν βοηθάει στην ψυχολογία μας και πρέπει να το αλλάξουμε επειγόντως. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι την Κυριακή μέσα στην Καρδίτσα, πρέπει να δείξουμε την ίδια αυταπάρνηση και ακόμα περισσότερα να πάρουμε μια νίκη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*