Συνέχεια στα playoffs της Volley League με… ξεκαθάρισμα και αγωνία!

Στις 17:00 (ΕΡΤ-3) στο Ρέντη ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Μίλωνα στον τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό με τη σειρά να είναι στο 1-1 μετά και την εμφατική ισοφάριση της ομάδας της Νέας Σμύρνης στο «Κροίσος Πέρσης».

O Σλοβένος κεντρικός του Ολυμπιακού Αλέν Παγιένκ δήλωσε για το ματς: «Η ημιτελική φάση είναι ισόπαλη 1-1 και τώρα, παίζουμε ξανά στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να πάρουμε το πλεονέκτημα στη σειρά με τον Μίλωνα. Αυτό σημαίνει, ότι θέλουμε να έχουμε καλό σερβίς, ώστε να μην μπορεί ο αντίπαλος να επιτεθεί με γρήγορες μπάλες, ενώ το μπλοκ μας, μαζί με την άμυνα, μπορεί να κάνει καλή δουλειά».

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Με τη συνταγή της νίκης στον δεύτερο ημιτελικό θα πάμε στην έδρα του Ολυμπιακού για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε καλή ψυχολογία και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σωστό βόλεϊ. Είναι λογικό να περιμένουμε αντίδραση από τον Ολυμπιακό αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, δηλαδή, πίεση στο σερβίς και καλό μπλοκ – άμυνα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τη διαφορά. Το σίγουρο είναι πως έχουμε μπροστά μας δύο ακόμα αγώνες. Έχουμε πολύ δρόμο. Εμείς δεν έχουμε πίεση αλλά δεν είμαστε και αδιάφοροι. Έχουμε εγωισμό και φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι τους τελικούς».

Σε 17 αναμετρήσεις στο παρελθόν ο Ολυμπιακός προηγείται 15-2 του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων.

Διαιτητές: Βουδούρης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Καπαντάης, Επόπτες: Τσίτσικας, Τομαράς, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Θυμηθείτε πως εξελίχθηκαν τα δυο προηγούμενα ματς:

Περίπου δυο ώρες αργότερα στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς, ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει απέναντι στον ΠΑΟΚ τη νίκη η οποία θα τον στείλει στους τελικούς της Volley League μετά τη σεζόν 2022/23. Οι «πράσινοι» θέλουν εκδίκηση από τον «δικέφαλο του βορρά» καθώς πέρυσι είχαν γνωρίσει την ήττα 3-0 στη σειρά των ημιτελικών και θα αγωνιστούν με αυτόν τον στόχο, την στιγμή που η ομάδα της Θεσσαλονίκης πάει για το «διπλό» που θα της δώσει το δικαίωμα να ελπίζει.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και η γραμμή είναι πολύ λεπτή. Εμείς την Καθαρά Δευτέρα θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

O προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόφσκι είπε: «Αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη αποστολή που πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε παρακάτω. Παρόλο που παίζουμε εναντίον της καλύτερης ομάδας αυτή τη στιγμή, είχαμε καλές ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια που δεν αξιοποιήσαμε και έχουμε τον εαυτό μας να κατηγορούμε γι’ αυτό. Στον αθλητισμό, μόνο η προσπάθεια, η επιθυμία και το κίνητρο δεν είναι αρκετά, αλλά πρέπει να επιδειχθεί και ποιότητα και υψηλό επίπεδο παιχνιδιού. Ελπίζω να το έχουμε καταλάβει όλοι αυτό και να το επιδείξουμε στον τρίτο αγώνα που έχει κρίσιμη σημασία».

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Παπαθανασίου, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*