Αρκετά καλές είναι οι επιδόσεις του Γιώργου Αθανασιάδη κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η οποία θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ (αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Αστάνα) στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Έλληνας γκολκίπερ έχει αντιμετωπίσει τη νυν ομάδα του Ιγκόρ Μπίσκαν δύο φορές, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Σέριφ. Μάλιστα, είχε εξαιρετική παρουσία, καθώς όχι απλά κράτησε ανέπαφη την εστία του, αλλά η ομάδα του προκρίθηκε και στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με συνολικό σκορ 3-0. Εκείνη τη σεζόν, βασικό στέλεχος των Μολδαβών ήταν και ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος πλέον φορά τη φανέλα της Ντέβα Γιουνάιτεντ στην Ινδονησία.

Από την άλλη, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει συναντήσει τέσσερις φορές τη Χάιντουκ Σπλιτ των Λιβάγια και Σάρλια (αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Conference League αν περάσει την Μπεϊτάρ), όταν βρισκόταν κάτω από τα δοκάρια της Γκόριτσα. Τηρουμένων των αναλογιών και της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, δεν τα πήγε τόσο καλά, αλλά ούτε και άσχημα, έχοντας κρατήσει μία φορά το μηδέν, ενώ έχει δεχθεί επτά τέρματα. Όσον αφορά τα αποτελέσματα, μετρά μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*