Το βράδυ του Σαββάτου (26/09) ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Stoiximan Super Cup μετά τη νίκη του με 93-80 επί της ΑΕΚ στο Κλειστό του Περιστερίου.
Οι Χρήστος Ρομπόλης και Νίκος Ζέρβας παρακολούθησαν το παιχνίδι από το «Ανδρέας Παπανδρέου» και έκαναν το δικό τους σχόλιο στον bwinΣΠΟΡ FM για την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» και την εικόνα του αγώνα.
Αμφότεροι έβγαλαν το… καπέλο στην Ένωση για τη μαχητικότητα και το αγωνιστικό της πνεύμα, ακόμα και όταν η διαφορά ξέφευγε, κάνοντας ειδική αναφορά στην παρουσία των «κιτρινόμαυρων» παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε να διαχειριστεί ο Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και τα προβλήματα της φετινής προετοιμασίας.
Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο Νίκος Ζέρβας στάθηκε στην εμφάνιση του Γιάν Μοντέρο και στο γεγονός πως ο Δομινικανός γκαρντ βγήκε μπροστά στα κρίσιμα σημεία, δείχνοντας το ταλέντο του. Παράλληλα, σχολίασε και την πολύ καλή παρουσία του Ντόντα Χολ, ο οποίος αύριο στον τελικό θα είναι ο πρώτος σέντερ, ελέω της απουσίας του Νίκολα Μιλουτίνοφ.
SportSite.gr Αθλητικά νέα, ειδήσεις