Για το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ μίλησε ο δημοσιογράφος και καλός φίλος του, Ραζβάν Παναϊντέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

– Τι θα γίνει με τον Λουτσέσκου; Θα μείνει στον ΠΑΟΚ ή θα αποχωρήσει από την Τούμπα;

«Κοιτάξτε, θα σας πω από την αρχή τι έχει συμβεί. Και εγώ διάβασα ένα άρθρο σε ορισμένα μέσα στην Ρουμανία. Όμως πρόκειται για άρθρα και προσωπικές γνώμες όσων τα γράφουν. Ο Λουτσέσκου έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, δεν συνηθίζει να φεύγει σε δύσκολες στιγμές. Από την πλευρά μου, πιστεύω ότι έχει ένα πιο ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ ειδικά μετά από αυτή την σεζόν. Έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα. Εκτιμά τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Θέλω να σας πω ένα ακόμη παράδειγμα για τον Λουτσέσκου. Στην πρώτη σεζόν του στην Ξάνθη, τον χειμώνα δεν ήταν μία καλή περίοδος για αυτόν. Τότε ο Λουτσέσκου έλαβε μία τρελή προσφορά από την Αλ Χιλάλ. Όμως δεν πήγε. Η κύρια απόφασή του να μην πάει, ήταν πως δεν ήθελε να αφήσει την Ξάνθη στα δύσκολα. Και πήγε πολύ καλά στον δεύτερο γύρο με την Ξάνθη».

– Μήπως έχει χάσει τον ενθουσιασμό του; Παραμένει παθιασμένος με τον ΠΑΟΚ;

«Δεν ξέρω πόσο πολύ ενθουσιασμένος είναι ή όχι. Ξέρω όμως ότι και φέτος και πέρυσι, είχε την ίδια επιδίωξη με αυτή που είχε στην πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ δύσκολη περίοδος για τον Δικέφαλο με πολλές αλλαγές. Ήρθαν νέοι παίκτες. Εάν ο Δικέφαλος κέρδιζε αυτό το Κύπελλο, τότε θα επεδίωκε να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα του χρόνου. Μία επιτυχία στο Κύπελλο θα μπορούσε να κρύψει τις αδυναμίες της ομάδας.

Ασφαλώς και είναι πολύ δύσκολο για αυτόν το γεγονός ότι δεν κατάκτησε κάποιον τίτλο τα τελευταία δύο χρόνια. Όμως έχει μεγάλο κίνητρο για την νέα σεζόν, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Έχω μιλήσει με φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παρελθόν. Όλοι μου είπαν πως ήξεραν τις αδυναμίες του ρόστερ της ομάδας από την έναρξη της σεζόν και κανείς δεν είχε την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση κάποιου τίτλου».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*