Την έντονη δυσαρέσκεια του για την αντιμετώπιση που έχει ο ΠΑΟΚ από τη διαιτησία κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν εξέφρασε ο Κυριάκος Κυριάκος.

Ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα υποστήριξε ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ υπογράμμισε ότι ο «δικέφαλος του βορρά» αντί για VAR θα έπρεπε να είχε αιτηθεί την έλευση… ρομπότ, αναφερόμενος και στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του τόνισε ότι από εδώ και στο εξής οι διαιτητές θα πρέπει να απολογούνται στον ΠΑΟΚ μετά από κάθε αρνητική απόφαση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Επειδή αρέσουν οι προσωπικές επιθέσεις στον προπονητή μας από ένα σύστημα το οποίο δεν θέλει να ακούσει την ουσία των όσων λέει, αλλά να δημιουργήσει εντυπώσεις και να τον φθείρει. Κάναμε μια τεράστια χοντράδα.

Όλοι εμείς που παλέψαμε για το VAR στην Ελλάδα. Τελικά έπρεπε ρομπότ να ζητήσουμε να έρθουν… Δεν είναι δυνατόν μετά από αυτό που είδαμε στην Τρίπολη. Ο VARίστας είχε μια δουλειά να κάνει σήμερα, δεν είχε να κάνει δέκα. Το μόνο που είχε να κάνει είναι να βλέπει τις φάσεις. Έπρεπε να φωνάξει τον διαιτητή να ελέγξει τη φάση του 37ου λεπτού και ας μην το έδινε το πέναλτι στη συνέχεια. Εμείς σεβόμαστε πάντα τις διαιτητικές αποφάσεις.

Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος έχει μια δουλειά και αυτή τη δουλειά την έχει επειδή εμείς σκιστήκαμε να φέρουμε το VAR στην Ελλάδα να μη φωνάζει τον διαιτητή να δει τη φάση. Δεν είναι λάθη πλέον αυτά. Θα σταματήσουν να υπάρχουν διαιτητές να ορίζονται στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Τιμωρούνται όλοι εκ των υστέρων.

Και επειδή σας τα λέει ένας άνθρωπος που τιμάει το ψωμί του στην Ελλάδα για να αλλάξουν μερικά πράγματα. Από εδώ και πέρα θα έχουν να κάνουν με τον ΠΑΟΚ»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*