Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ έχει χάσει με ανόητο τρόπο βαθμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν εξέφρασε με δηλώσεις του, μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Στέφαν Σβαμπ.

Ο Αυστριακός μέσος τόνισε ότι ο «δικέφαλος του βορρά» δεν θα παρατήσει την προσπάθεια του ενόψει της συνέχειας ενώ μεταξύ άλλων έπλεξε και το εγκώμιο του Στέφανου Τζίμα ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το ποιος σκοράρει λίγη σημασία έχει, το αποτέλεσμα μετράει. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε το νικητήριο γκολ, είναι δύσκολο για εμάς. Είναι φαινόμενο που επαναλαμβάνεται και χάνουμε… χαζούς βαθμούς»

Για τη δήλωση του Λουτσέσκου και το κακό πρώτο μέρος: «Δεν μπήκαμε με την ενέργεια που μας χαρακτηρίζει. Παρ’ όλα αυτά είχαμε ένα δεύτερο ημίχρονο με ευκαιρίες ωστόσο δεν σκοράραμε. Δεν είμαστε εδώ για να είμαστε καθηλωμένοι και κολλημένοι στην τέταρτη θέση».

Για τη σημασία του σημερινού αποτελέσματος: «Όπως προανέφερα, θέλουμε να ανεβούμε στη βαθμολογία και να πλησιάσουμε την κορυφή. Το πνεύμα της ομάδας είναι τέτοιο που δεν τα παρατάμε ποτέ. Με τη χρονική σειρά των πραγμάτων, σειρά έχει το πρώτο παιχνίδι με τη Λαμία και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Είμαι βέβαιος πως δεν θα παραδοθούμε ποτέ, όπως επιτάσσει η νοοτροπία μας».

Για το ντεμπούτο του Στέφανου Τζίμα: «Πιστεύω πως όλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατανοούν πως ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη δυνατή ακαδημία. Ο ένας έρχεται μετά τον άλλον. Ήδη έχουμε βρει αρκετές λύσεις, με πρωταγωνιστικά πρόσωπα, ένα από αυτά είναι και ο Τζίμας. Είναι ένα πολύ καλό και ευγενικό παιδί, του εύχομαι να μπορέσει να μας βοηθήσει. Έχει τις ικανότητες να κάνει σπουδαία καριέρα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*