Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Κούτσια στους Chicago Fire.

Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος ήταν δανεικός στον Βόλο, αναμένεται να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και να μετακομίσει στο Ιλινόι, που θεωρείται η πόλη του Μάικλ Τζόρνταν.

Ο παίκτης, άλλωστε, ήταν θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο και εκείνο που έπρεπε να συμβεί ήταν ο ΠΑΟΚ να ανάψει το «πράσινο φως», κάτι που συνέβη κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας.

Οι δύο ομάδες, λοιπόν, θα τα βρουν στα 2,5 εκατ. ευρώ και μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία θα τοποθετηθεί και ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Όπως σημείωσε χθες στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τζορμπατζόγλου, η συγκεκριμένη συμφωνία είναι η καλύτερη για όλες τις πλευρές, αφού όπως φαίνεται στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν ήθελαν να επενδύσουν σε δύο ταλαντούχους επιθετικούς.

Από τις Ακαδημίες υπάρχει και ο Στέφανος Τζίμας, ο 17χρονος σέντερ φορ που παίζει αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ Β και έχει κληθεί κάποιες φορές και στην πρώτη ομάδα από τον Λουτσέσκου και μετράει μία συμμετοχή φέτος σε αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*