Home / Stoiximan Super League / Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει το καλύτερο παιχνίδι του β’ γύρου»

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει το καλύτερο παιχνίδι του β’ γύρου»

Για το πώς εξελίσσεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Για τη σημερινή προπόνηση και την προετοιμασία ενόψει ντέρμπι ο Νικολογιάννης είπε: «Σήμερα το βάρος έπεσε στις στατικές φάσεις ενόψει ντέρμπι. Κάθε εβδομάδα γίνεται αυτό. Έχουν μελετήσει οι συνεργάτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα στημένα του Ολυμπιακού και δουλεύουν πάνω σε αυτό. Θυμίζω ότι ο Παναθηναϊκός βρήκε γκολ με τον Άρη από στατική φάση».

Για τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Αύριο ολοκληρώνεται η προετοιμασία και μένει να δούμε πως θα παίξει η ομάδα. Αν θα είναι ίδια η ενδεκάδα ή θα έχει λίγες αλλαγές. Υπάρχουν ερωτηματικά τα οποία θα τα μάθουμε το Σάββατο. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο Γιοβάνοβιτς θέλει να παρουσιάσει έναν Παναθηναϊκό κυρίαρχο που θα κάνει το παιχνίδι του και δε θα κλειστεί. Αν βγει ψηλά, πιέσει, τότε μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι στον δεύτερο γύρο. Σε νοοτροπία και συγκέντρωση θα πρέπει να είναι όπως με τον Βόλο και στις φάσεις που θα κάνει να βάλει γκολ. Κυρίως, να μη δεχθεί πρώτος γκολ κάτι που έχει γίνει σε όλα τα ντέρμπι για φέτος».

Για τον Κλεϊνχέισλερ: «Με μια προπόνηση να παίξει έστω και ως αλλαγή ο Κλεϊνχέισλερ, θα μου κάνει εντύπωση. Αύριο θα ξέρουμε για την αποστολή, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του».

Για τους παίκτες – κλειδιά: «Θα έλεγα ο Μαντσίνι. Έχει καλή παράδοση με τον Ολυμπιακό. Έχει αυτοπεποίθηση, ταχύτητα, σκόραρε ένα κρίσιμο γκολ με τον Άρη. Θα πω και τον Ρούμπεν. Είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα. Όταν δεν παίζει καλά, υπάρχει πρόβλημα. Κάνει το παιχνίδι από πίσω, κλείνει χώρους. Στην καλή του μέρα δεν υπάρχει δεύτερος, είναι κορυφή».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*