Στα 40 του ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αντιμετωπίζει με την προσμονή… πρωτάρη τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Final 8 του Κυπέλλου. Οι Θεσσαλονικείς έχουν βατό μονοπάτι ως τον τελικό, αλλά ο αρχηγός της ομάδας μιλώντας στο sport-fm.gr ξεκαθαρίζει πως στον ορίζοντα υπάρχει αυτή τη στιγμή μόνο ο προημιτελικός της Πέμπτης απέναντι στο Περιστέρι bwin (19:15).

«Με τη λογική ότι δεν αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό πριν τον τελικό καθιστά υπό μία έννοια βατό το μονοπάτι για μας. Όμως αν θέλουμε να φτάσουμε ως τον αγώνα της Κυριακής, θα πρέπει να κερδίσουμε σε δύο δύσκολα παιχνίδια πρώτα. Το Περιστέρι bwin είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να παλέψουμε για κάθε μπάλα. Το Περιστέρι bwin έχει έμπειρα παιδιά, αλλά και νεαρούς που βγάζουν ενέργεια», τόνισε ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ.

Ο ΠΑΟΚ μετρά δύο ήττες από τους αυριανούς του αντιπάλους στο πρωτάθλημα. «Είναι ένας οδηγός, σίγουρα, ώστε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Η μία ομάδα γνωρίζει καλά την άλλη. Χάσαμε και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, αλλά ο προημιτελικός είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνας. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Αν βγάλουμε την ενέργεια που πρέπει και παίξουμε όπως μπορούμε να παίξουμε, θεωρώ ότι έχουμε αρκετές ελπίδες για να είμαστε εμείς οι νικητές», ανέφερε.

Ο ίδιος ως αρχηγός και παλιότερος παίκτης της ομάδας έχει φροντίσει ώστε να αντιληφθούν τη σημασία της πρόκλησης. «Η αλήθεια είναι πως έχουμε μιλήσει για κάποια πράγματα. Όλα τα παιδιά, Έλληνες και ξένοι της ομάδας, καταλαβαίνουν τι παιχνίδι έχουμε μπροστά μας και το κίνητρο είναι ισχυρό. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη. Όλοι αντιλαμβάνονται πως πρέπει να κοιτάμε μόνο το πρώτο παιχνίδι και τίποτα περισσότερο. Όλα τα παιδιά ξέρουν πού βρίσκονται και τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στον θεσμό», κατέληξε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*