Μετά -και- τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής, η Super League παίρνει πια ξεκάθαρα φωτιά και ενόψει και των πλέι οφ, ουδείς μπορεί να προβλέψει ποιος θα σηκώσει, τελικά, την κούπα!

Ο ΠΑΟΚ, με τη μεγάλη νίκη του επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο (0-3), μπαίνει, πλέον και εκείνος στο κόλπο, όντας πια στο -6 από την κορυφή και τους «πράσινους», αλλά έχει και… συγκάτοικο!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Ολυμπιακό, που πέταξε στα σκουπίδια τεράστια ευκαιρία, προκειμένου να μειώσει στο «τρίποντο» από την κορυφή, μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Σαφέστατα, μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής η ΑΕΚ, που με το σπουδαίο -όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι- «διπλό» στη Νίκαια επί του Ιωνικού (1-2), μείωσε στον πόντο από τον Παναθηναϊκό!

Οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχολίασαν όπως πάντα στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας όσα συνέβησαν!

Σχολιάζουν: Μπάμπης Χριστόγλου, Βάιος Τσούτσικας, Βαγγέλης Νεραντζιάς, Μιχάλης Τσόχος, Ηρακλής Αντύπας, Αντώνης Καρπετόπουλος, Κώστας Βαϊμάκης και Σταύρος Χονδροθύμιος.

Ακούστε τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα ματς της 19ης αγωνιστικής:

Ακούστε και τα σχόλια των: Κώστα Νικολακόπουλου, Τάσου Νικολογιάννη, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, Κώστα Κετσετζόγλου και Γιώργου Τσακίρη.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*