Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα ματς της 19ης αγωνιστικής και τον… χαμό στη βαθμολογία!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα ματς της 19ης αγωνιστικής και τον… χαμό στη βαθμολογία!

Μετά -και- τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής, η Super League παίρνει πια ξεκάθαρα φωτιά και ενόψει και των πλέι οφ, ουδείς μπορεί να προβλέψει ποιος θα σηκώσει, τελικά, την κούπα!

Ο ΠΑΟΚ, με τη μεγάλη νίκη του επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο (0-3), μπαίνει, πλέον και εκείνος στο κόλπο, όντας πια στο -6 από την κορυφή και τους «πράσινους», αλλά έχει και… συγκάτοικο!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Ολυμπιακό, που πέταξε στα σκουπίδια τεράστια ευκαιρία, προκειμένου να μειώσει στο «τρίποντο» από την κορυφή, μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Σαφέστατα, μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής η ΑΕΚ, που με το σπουδαίο -όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι- «διπλό» στη Νίκαια επί του Ιωνικού (1-2), μείωσε στον πόντο από τον Παναθηναϊκό!

Οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχολίασαν όπως πάντα στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας όσα συνέβησαν!

Σχολιάζουν: Μπάμπης Χριστόγλου, Βάιος Τσούτσικας, Βαγγέλης Νεραντζιάς, Μιχάλης Τσόχος, Ηρακλής Αντύπας, Αντώνης Καρπετόπουλος, Κώστας Βαϊμάκης και Σταύρος Χονδροθύμιος.

Ακούστε τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα ματς της 19ης αγωνιστικής:

Ακούστε και τα σχόλια των: Κώστα Νικολακόπουλου, Τάσου Νικολογιάννη, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, Κώστα Κετσετζόγλου και Γιώργου Τσακίρη.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*