Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε την Τρίτη για τη Γαλλία για το ματς της Τρίτης κόντρα στην Ντιζόν για την έκτη αγωνιστική του BCL με τρία προβλήματα και μία απουσία. Ο Βασίλης Χρηστίδης έμεινε στη Θεσσαλονίκη με πρόβλημα στη μέση. Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενσωματώθηκαν με την αποστολή και οι Γιανίκ Φράνκε, Τζέιλεν Χαντς και Νέιτ Ρένφρο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας στη Γενεύη κι, από εκεί, ταξίδεψε οδικώς για το Ντιζόν.

Στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Τρίτης, ο Ρένφρο υπέφερε από ίωση, κάτι που ισχύει και για τον Τζόρνταν Σάιμπερτ, που παραμένει αμφίβολος.

Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως: «Θα θέλαμε να είχαμε μία καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που είναι πολύ μεγάλης σημασίας για μας, αλλά ήρθαμε στη Γαλλία με 11 παίκτες και έχουμε αρκετά θέματα με ιώσεις. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο. Είναι ένα παιχνίδι ρυθμού, εναντίον μίας ομάδας που παίζει πάρα πολύ καλά στο γήπεδό της. Έχει ένα σταθερό κορμό παικτών εδώ και μερικά χρόνια.

Εμείς πρέπει να προσεγγίσουμε αμυντικά το παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό transition και στην άμυνα μας πάνω στον Χόλστον που είναι ο “κινητήριος μοχλός” αυτής της ομάδας, αλλά να έχουμε και καλή προσαρμογή πάνω στον ΜακΝτάφι, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θα πρέπει να “διαβάσουμε” και τι θα μας δώσει η δική τους άμυνα, προκειμένου να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*