Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός: Περιμένει Σένκεφελντ–Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για «διπλό» στη Νίκαια

Παναθηναϊκός: Περιμένει Σένκεφελντ–Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για «διπλό» στη Νίκαια

Μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη (3-0) επί του Βόλου στο Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση στο πρωτάθλημα, έχοντας μπροστά του ένα δύσκολο ματς, αυτό με τον Ιωνικό στη Νίκαια, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου την Τετάρτη (21:30).

Οι πράσινοι πηγαίνουν με την ίδια νοοτροπία και σκεπτικό, όπως στα ματς του πρώτου γύρου. Με συγκέντρωση στα ύψη με στόχο να πάρουν μια ακόμη νίκη και να προχωρήσουν όπως πρέπει στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Βέρμπιτς που ταλαιπωρείται από θλάση και περιμένει σήμερα να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με τον Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος. Αν ο Σένκεφελντ δεν τα καταφέρει, τότε τη θέση του στην άμυνα θα πάρει ο Πούγγουρας ως παρτενέρ του Μάγκνουσον.

Στις υπόλοιπες θέσεις τα κουκιά είναι μετρημένα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, δεξιά ο Κώτσιρας και αριστερά ο Χουάνκαρ. Στα χαφ θα παίξουν οι Κουρμπέλης, Τσέριν και Ρούμπεν. Δεξιά θα είναι ο Παλάσιος, αριστερά ο Μπερνάρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Σπόραρ.

Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Τσόκαϊ, ο οποίος απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση λόγω ίωσης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*