Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ μετά την ήττα του με 1-3 σετ στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Challenge Cup βόλεϊ ανδρών και, στη συνέχεια, να επικρατήσει στο «χρυσό σετ» για να προκριθεί στα προημιτελικά.

«Πολύ σύντομα έχουμε ένα ακόμη σημαντικό ματς. Είναι μια πολύ δύσκολη και απαιτητική περίοδος για εμάς, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για γκρίνια και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον επόμενο αντίπαλο μας», σχολίασε αρχικά ο Γιόσκο Μιλένκοσκι και συμπλήρωσε πως:

«Η Μακάμπι είναι μια σοβαρή και ποιοτική ομάδα κι έχουμε μπροστά μας δύσκολο έργο, καθώς για να προκριθούμε πρέπει να φτάσουμε στο “χρυσό” σετ και να το κατακτήσουμε. Είμαστε έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι, αλλά θέλουμε κι εμείς τη στήριξη του κόσμου μας, όπως την είχε και η Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα έχουμε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες για να προκριθούμε».

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Βουλκίδης σημείωσε πως: «Περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι από την μέρα που χάσαμε στο Ισραήλ. Περιμένουμε τη Μακάμπι στο “Παλατάκι” για να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω πως είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα και αυτό θα το δείξουμε την Πέμπτη μέσα στο γήπεδο. Καλώ όλον τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθει στο γήπεδο και να πανηγυρίσουμε αυτή την πρόκριση μαζί».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*