Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη στις 16:00 στην Πυλαία την Κράλοβο Μπρνο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «32» του CEV Cup βόλεϊ γυναικών και θέλει νίκη με καθαρό σκορ, ενόψει της ρεβάνς της Τσεχίας την επόμενη εβδομάδα.

Ο Μάρκο Φενόλιο τόνισε πως: «Είναι σημαντικό παιχνίδι, γιατί είναι το πρώτο σε αυτό το ζευγάρι και είναι στην έδρα μας, οπότε πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η νίκη με καθαρό σκορ είναι το ζητούμενο και, δεδομένης της κατάστασης που είμαστε θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», συμπληρώνοντας πως: «Είμαστε το φαβορί, καθώς δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα από την Ιταλία ή την Πολωνία, αλλά σίγουρα κι η Μπρνο θέλει προσοχή».

Από την πλευρά της, η Πέιτον Κάφρεϊ τόνισε πως: «Ξεκινάμε την ευρωπαϊκή μας πορεία από το γήπεδό μας, κάτι το οποίο είναι φανταστικό τόσο για εμάς, όσο και για τους φιλάθλους μας. Σαν ομάδα, εμείς κοιτάμε πως θα παίξουμε το παιχνίδι μας, ελέγχοντας τον ρυθμό, αφού δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε ακριβώς.

Το ευρωπαϊκό βόλεϊ ποικίλει ανάλογα τη χώρα, οπότε εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι το ίδιο είτε είναι για τις εγχώριες διοργανώσεις, είτε για τις ευρωπαϊκές. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για όλα τα παιχνίδια, οπότε αυτό που μας απασχολεί είναι το πως θα παρουσιαστούμε εμείς».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*