Έχει περάσει μία εβδομάδα από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Λέφσκι Σόφιας και το κλίμα εσωστρέφειας δεν λέει να εγκαταλείψει την ομάδα.

Το μόνο που έγινε τις προηγούμενες μέρες ήταν το αναμενόμενο πρόστιμο σε Βιεϊρίνια, Αουγκούστο και Κούρτιτς για τις αποβολές (των δύο πρώτων) και την συμπεριφορά τους (Σλοβένος) στα παιχνίδια με τους Βούλγαρους.

Όπως έχει σημειώσει αρκετές φορές στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε μία διαδικασία προετοιμασίας με φόντο την έναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς επίσημες υποχρεώσεις και παράλληλα το μόνο φιλικό που πρόκειται να δώσει είναι εκείνο με τον Βόλο.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν να ταξιδέψουν στην Κύπρο για να δώσουν ένα φιλικό με τον Άρη Λεμεσού, το οποίο τελικά ακυρώνεται και ο Λουτσέσκου τώρα ψάχνει ομάδα για να μπορέσει η ομάδα του να βγάλει όλη την αρνητική ενέργεια που έχει μαζευτεί γύρω της και παράλληλα ο ίδιος να εξετάσει το επίπεδο ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του σε συνθήκες αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, παραμένει στη βάση του και ψάχνει μία ομάδα που θα μπορέσει να «ξεσπάσει» και να μπορέσει να γυρίσει σελίδα, μετά από τον οδυνηρό ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*