Home / Άλλα Σπόρ / Με Μπολ, Φέτερ, Σκίπερς, χωρίς Χασάν στο Ευρωπαϊκό στίβου η Ολλανδία

Με Μπολ, Φέτερ, Σκίπερς, χωρίς Χασάν στο Ευρωπαϊκό στίβου η Ολλανδία

Οι Φέμκε Μπολ, Ανούκ Φέτερ, Ντάφνε Σκίπερς αναμένεται να χαρίσουν μεγάλες επιτυχίες στην Ολλανδία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου, 15-21 Αυγούστου. Η «αργυρή» παγκόσμια πρωταθλήτρια, «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στα 400 μέτρα με εμπόδια και «χρυσή» σε δύο διοργανώσεις κλειστού στα 400 μέτρα δεν έχει αντίπαλο στα χαμηλά εμπόδια.

Η «αργυρή» παγκόσμια πρωταθλήτρια στο έπταθλο αναμένεται να βρίσκεται στα μετάλλια.

Η δυο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 200 μέτρα επιστρέφει στις επάλξεις μετά την απουσία της από το Όρεγκον και θα αγωνιστεί μόνο στα 100 μέτρα.

Απούσα θα είναι η «χρυσή» Ολυμπιονίκης στα 5.000 και 10.000 μέτρα, Σιφάν Χασάν, λόγω της κακής της απόδοσης στο Παγκόσμιο του Όρεγκον, ώστε να καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην πρώτη απόσταση στο Βερολίνο το 2018.

Σημαντικό όνομα είναι η δυο φορές “ασημένια” στα σύνθετα σε ανοιχτό και κλειστό, Τζέσικα Σκίλντερ, και η μόνιμη στους τελικούς μεγάλων διοργανώσεων στα 100 μέτρα με εμπόδια, Ναντίν Βίζερ. Επίσης, η συμμετέχουσα στον τελικό των 200 μέτρων στο Όρεγκον, Λίεκε Κλαβέρ, η Εμα Οοστερβέγκελ στο έπταθλο και ο Λιέβαμιν Μπονεβάτσια στα 400 μέτρα και στην 4Χ400.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*