Η διοίκηση της Λέφσκι Σόφιας δεν πτοήθηκε από την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, οι Βούλγαροι που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά το πρώτο παιχνίδι, είχαν την ιδέα να βγάλουν ηλεκτρονικά εισιτήρια για την ηθική και οικονομική στήριξη του συλλόγου.

Μάλιστα, η κίνησή τους έχει πιάσει για τα καλά τόπο αφού αρκετοί οπαδοί της ομάδας έχουν αγοράσει διαδικτυακά τα εικονικά εισιτήρια που κοστίζουν περίπου πέντε ευρώ. Την ίδια ώρα, υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι της Λέφσκι που έχουν ζητήσει από τη διοίκηση να στήσει videowall στο γήπεδο και να συγκεντρωθούν να δουν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ!

Η ανακοίνωση διάθεσης των εικονικών εισητηρίων:

«Μετά την απίστευτη «γαλάζια» βραδιά και τη νίκη με 2:0 επί του ΠΑΟΚ, την Πέμπτη 28 Ιουλίου, ο Λέφσκι πηγαίνει στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στο Greek Grand στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου του UEFA Conference League 2022/23.

Οι μπλε φίλαθλοι θα έχουν μια νέα ευκαιρία να δείξουν την ανεπιφύλακτη υποστήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα, με κάθε φίλαθλο να υποστηρίζει τον σύλλογο αγοράζοντας ένα εικονικό εισιτήριο για τον αγώνα???? Η τιμή του γραμματόσημου είναι BGN 10, και η αγορά του εγγυάται τόσο ηθική όσο και οικονομική ενίσχυση προς τον σύλλογο. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στο επίσημο κατάστημα του PFC Levski στο Vivakom Arena – Georgi Asparuhov Stadium, σε όλο το δίκτυο Eventim, καθώς και online.

ΜΟΝΟ ΛΕΦΣΚΙ!»



Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*