Την προετοιμασία ενόψει της ρεβάνς με τη Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα, για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, άρχισε χθες η ομάδα του ΠΑΟΚ.

Το κλίμα στον «Δικέφαλο του Βορρά» μετά την ήττα με 2-0 από τους Βούλγαρους ήταν βαρύ και ο Ζοσέ Μπότο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου επιχείρησαν να «φτιάξουν» τους παίκτες για το επόμενο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά μίλησε στους ποδοσφαιριστές ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ. «Πρέπει να ξέρετε ότι όλοι όσοι είστε εδώ, είστε επειδή εγώ ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε συνεργασία φυσικά με τον προπονητή, πιστεύουμε ότι αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα. Είτε οι παλιότεροι, είτε όσοι ήρθατε τώρα έχετε την απόλυτη εμπιστοσύνη μου.

Αλλά η δική μου εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση όμως δεν σημαίνει τίποτα, αν εσείς δεν εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας. Από σήμερα δεν θέλω από κανέναν σας, παίκτες, προπονητικό επιτελείο, φυσιοθεραπευτές, όλους, να έχετε αρνητικές σκέψεις. Μόνο θετικότητα, δουλειά και εμπιστοσύνη στην ποιότητά σας που σας έχει φέρει εδώ και τα πράγματα θα πάνε καλά», ανέφερε ο Μπότο.

Από την πλευρά του, ο Λουτσέσκου υπογράμμισε: «δεν θέλω κατεβασμένα κεφάλια», δίνοντας έτσι το σύνθημα για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Λέφσκι σε λίγες μέρες.

Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή είχε υπάρξει μία συνάντηση του Μπότο και του Λουτσέσκου, οι οποίοι μίλησαν ανοικτά για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» πραγματικότητας. Εκείνο που κυριάρχησε, φυσικά, ήταν το αγωνιστικό, όπου ο προπονητής περιμένει την επιστροφή των Λύρατζη, Βιεϊρίνια και ίσως να μπει στο πλάνο ο Νάρεϊ που έκανε προετοιμασία με την ομάδα του και ίσως να δώσει επιπλέον λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*