Ευτυχής που το γκολ που περίμενε τόσο καιρό με τον ΠΑΟΚ ήρθε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (0-1) δήλωσε ο Αντόνιο Τσόλακ. Ο Κροάτης φορ σκόραρε για πρώτη φορά στη δεύτερη θητεία του (μετά το δανεισμό του στη Μάλμε) και ευχαρίστησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συμπαίκτες του για την εμπιστοσύνη τον καιρό της αφλογιστίας του.

«Ο κόουτς με εμπιστεύτηκε κι εγώ το ένιωσα. Οι οπαδοί επίσης μού έδωσαν υποστήριξη. Κανείς δεν περίμενε όσο εγώ αυτό το γκολ, γι’ αυτό και το πανηγύρισα τόσο έντονα. Και στα προηγούμενα ματς έπαιξα καλά, δούλευα για την ομάδα και περίμενα την ανταμοιβή. Δεν ένιωθα πίεση, γιατί γνώριζα ότι έχω την ικανότητα να σκοράρω και δουλεύω πολύ. Είμαι χαρούμενος που έχω έναν προπονητή και μια ομάδα που μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Η επιτυχία είναι μέσα στον ΠΑΟΚ, ο καθένας δίνει τα πάντα για την ομάδα και μπορείτε να το δείτε καθημερινά», τόνισε στη Live Sport.

Όσο για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει στον Απρίλιο συνεχίζοντας μέσα σε τρεις διοργανώσεις, είπε: «Ο κόουτς πάντα μας πιέζει να νικάμε σε κάθε ματς. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να δίνουμε τα πάντα κάθε 3-4 μέρες. Δεν έχουμε χάσει τη συγκέντρωσή μας. Πάμε στο 100% σε κάθε ματς. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, είναι ωραίο να κάνουμε αυτό το σερί νικών».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*