Για διαφορετική προσέγγιση που έδειξαν οι ΠΑΟΚ και Άρης στο ντέρμπι (0-0) της Θεσσαλονίκης, έκανε λόγο ο Ρασβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του στο PAOK TV. Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε και στην παρουσία του Φιλίπε Σοάρες.

Αναλυτικά, ο Ρασβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για:

-την ισοπαλία με τον Άρη: «Αντιμετωπίσαμε μια γρήγορη ομάδα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Τέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες, που έχουν διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι, εμείς προσπαθώντας να επιβάλουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ο Άρης με αμυντικές καταστάσεις προσπαθώντας να βγει στην κόντρα.

Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από το τελευταίο 20λεπτο, από το γεγονός ότι προσπαθήσαμε, παρά το γεγονός ότι είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι στην Ευρώπη, σε αντίθεση με τον Άρη που το προετοίμαζε πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι και το έβλεπε σαν τελικό».

-τον Φιλίπε Σοάρες: «Μια πολύ καλή παρουσία σήμερα από έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε πριν τρεις εβδομάδες, σίγουρα δεν έχει προσαρμοστεί απόλυτα, παίζει με τον ενθουσιασμό ενός νέου παιδιού, παίρνοντας χρόνο και συμμετέχοντας στην ρουτίνα της ομάδας θα εντρυφήσει περισσότερο στο σύστημα, αλλά παρόλα αυτά η παρουσία του σήμερα κρίνεται θετική».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*