Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει όλους τους διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ να επιστρέψουν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες, αφού σιγά σιγά ο… γύρος των προκριματικών για τον Σεπτέμβριο ολοκληρώνεται.

Από αύριο (09/09), επομένως, και για το επόμενο τριήμερο, αναμένεται να κορυφωθεί η προετοιμασία του «δικεφάλου του Βορρά», όπως και των υπολοίπων ελληνικών ομάδων, αφού το σαββατοκύριακο ξεκινάει -επιτέλους- το πρωτάθλημα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, λοιπόν, ήδη έχει στο μυαλό του, με δεδομένο ότι ο Ομάρ Ελ Καντουρί βρίσκεται εκτός λόγω του τραυματισμού του και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς -που μπορεί να παίξει και αριστερά- είναι αμφίβολος από τη στιγμή που προσβλήθηκε από κορωνοϊό, να δώσει φανέλα βασικού στον συμπατριώτη του Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ο οποίος θα επιστρέψει και αυτός από τις διεθνείς υποχρεώσεις του και θα… φουλάρει για το ντεμπούτο του!

Η πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση ήταν στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τη Βέροια, και τώρα ο 26χρονος Ρουμάνος εξτρέμ ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα, στο αριστερό «φτερό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*