Μέλος της ΕΠΟ και επίσημα είναι από την Παρασκευή 25/6 η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου, καθώς η Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας υπερψήφισε την εγγραφή της με 58 ψήφους υπέρ.

Η μοναδική Ένωση που βροντοφώναξε «όχι» και καταψήφισε την πρόταση να γίνουν οι προπονητές μέλη της ΕΠΟ, ήταν η ΕΠΣ Πειραιά, του νεοεκλεγέντα προέδρου, Γιάννη Σπάθα, χωρίς πάντως να δοθεί κάποια εξήγηση γι’ αυτή την –περίεργη ομολογουμένως- επιλογή. Πιθανόν πάντως, να μην καταλάβαν ακριβώς τι ψήφιζαν, διότι πολύ αργότερα, η ΕΠΟ διέρρεε ότι ο Πειραιάς άλλαξε την ψήφο του και ψήφισε τελικά “ναι”…

Με την είσοδο της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου, η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ αριθμεί πλέον 70 μέλη.

Στα υπόλοιπα της Γ.Σ., αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την έκθεση της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης για την οικονομική χρήση του 2020, προκύπτει ότι λόγω της πανδημίας, υπήρξε μείωση εσόδων της τάξης των 249.379 ευρώ αλλά και μείωση εξόδων 798.636 ευρώ. Τα συνολικά έσοδα της ΕΠΟ ήταν 22.828.949 και τα έξοδα 22.278.843.

Η καθαρή θέση της ομοσπονδίας παραμένει αρνητική (-11.313.128), ενώ υπάρχουν και τρεις αγωγές εναντίον της ομοσπονδίας συνολικού ύψους 21.700.000, τα αποτελέσματα των οποίων «δεν μπορούν να προβλεφθούν». Οι δύο αγωγές είναι από τους αναδόχους της «αμαρτωλής» υπόθεσης με την «κάρτα υγείας», και η τρίτη είναι από τον Αχιλλέα Μπέο για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου το 2011.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*