Σε συζητήσεις για την απόκτηση ενός σέντερ φορ βρίσκεται η διοίκηση του ΠΑΟΚ, ύστερα από σχετική εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την αποχώρηση του Μίχαελ Κρμέντσικ.

Επιθυμία του Ρουμάνου τεχνικού είναι ο «εκλεκτός» να έχει αποκτηθεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, ούτως ώστε να μπει στο κλίμα της ομάδας και να φορτσάρει την κατάλληλη περίοδο με τα επίσημα ματς στα προκριματικά του Europa Conference League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέρεται να έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις φορ, με τη μία από αυτές να είναι ο Αντράζ Σπόραρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει κρούση στα «λιοντάρια» για τον δανεισμό του Σλοβένου παίκτη, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, υπάρχει άλλος ένας υποψήφιος που απασχολεί τους ιθύνοντες που ψάχνουν τον παίκτη που θα σηκώσει το βάρος στο σκοράρισμα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε ό,τι αφορά τον Σφιντέρσκι, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Πολωνία στο Euro 2020 και θα ξεκουραστεί για κάποιες μέρες, με στόχο να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*