Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Όλα «μηδέν» στην Ημαθία για Βέροια και Λεβαδειακό

Όλα «μηδέν» στην Ημαθία για Βέροια και Λεβαδειακό

Στην 25η αγωνιστική

Αθήνα
Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Βέροια και τον Λεβαδειακό, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι αλλά πέραν τούτου ουδέν, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο, με τη Βέροια να φτάνει πρώτη κοντά στο γκολ στο 22ο λεπτό, καθώς το πλασέ του Μαγέφσκι έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μοσχονά. Η δεύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ανήκε και πάλι στους γηπεδούχους, όταν στο 41΄ ύστερα από ωραίο συνδυασμό του Ανάκογλου με τον Άρτσε ο πρώτος σούταρε και ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βοιωτοί βελτιώθηκαν και είχαν τις δικές τους στιγμές για ένα γκολ, αρχικά στο 66ο λεπτό με το φάουλ του Μερεμπασβίλι έξω από την περιοχή που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη και εν συνεχεία στο 78΄, όταν ο Μίνγκας με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Παππά απέναντι στον τερματοφύλακα της Βέροιας, ο οποίος απέκρουσε δύσκολα.

Διαιτητής: Αθ. Τζήλος

Κίτρινες: Μαγέφσκι, Μαλόν – Παππάς, Μαχαμάτ

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Μαλόν (86΄ Νέτο), Σιόντης, Άρτσε (79΄ Καϊκούτ), Μαγέφσκι (62΄ Αμπντούν), Ναζλίδης, Γιουσούφ, Ανάκογλου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μοσχονάς, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Μίνγκας, Γιάχιτς, Στάθης, Γιακουμάκης, Μπεν (46΄ Ατζαγκούν, 67΄ λ.τ. Παππάς), Μερεμπασβίλι, Μεντί, Τόπι (84΄ Τσουρίκοφ).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*