Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Κόλλησε» στο μηδέν η Ξάνθη απέναντι στην Καλλονή

«Κόλλησε» στο μηδέν η Ξάνθη απέναντι στην Καλλονή

Στην 25η αγωνιστική

Αθήνα
Η Ξάνθη δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Καλλονής και παραχώρησε μέσα στο γήπεδό της «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην ουραγό του πρωταθλήματος, σε ματς για την 25η αγωνιστική της Super League.

Η Ξάνθη πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, ήταν καλύτερη και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες με κορυφαία αυτή στο 28′, όταν σε κεφαλιά του Καπετάνου από το ένα μέτρο ο Δαύκος απέκρουσε με τρόπο εντυπωσιακό, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έτσι παρέμεινε στο ημίχρονο το 0-0.

Με εξαιρετική απόκρουση του Δαύκου σε προσπάθεια του Σολτάνι (47′) ξεκίνησε και το β’ 45λεπτο, το οποίο δεν είχε και πολλές διαφορές από το πρώτο. Καλύτερη η Ξάνθη, αλλά αδυνατούσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της.

Στο 66′ άγγιξε το γκολ, όταν ο Παπαστεριανός πέρασε και τον Δαύκο, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 75′ ήρθε η στιγμή να γίνουν για πρώτη φορά απειλητικοί οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Τσαμπούρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η Καλλονή είχε και δεύτερο δοκάρι στην εκπνοή του αγώνα (95΄) με τον Γεωργίου κι έτσι παρέμεινε το 0-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βασιλακάκης, Γουάλας – Καλτσάς, Τσαμπουρής, Μπλάζιτς

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Γούτας, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (78′ Σκούρταϊ), Σολτάνι (66′ Κρίστοφερ), Ορφανίδης, Νιέτο (87′ Ντιμιτρόφ), Καπετάνος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Μπλάζιτς (83′ Ούκα), Μανούσος (90′ Γκάμακας), Γουερέ, Γεωργίου, Μάρκοβιτς.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*