Home / Άλλα Σπόρ / Όλα για όλα για την πρωτιά η Εθνική Ανδρών!

Όλα για όλα για την πρωτιά η Εθνική Ανδρών!

Μεγάλη μάχη για την πρωτιά του ομίλου θα δώσει η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών απέναντι στην οικοδέσποινα της διοργάνωσης, Κροατία, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Σπλιτ.

Οι δύο ομάδες θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στις 21:30 (μετάδοση από ΕΡΤ3) με τη νικήτρια να προκρίνεται ως πρώτη στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι Κροάτες είναι αυτοί που έχουν το πάνω χέρι για την πρωτιά, ωστόσο η «γαλανόλευκη» είναι και πάλι κερδισμένη, αφού με τον βαθμό θα κρατήσει τη δεύτερη θέση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Γαλλία-Μάλτα.

Σε περίπτωση που η Ελλάδα χάσει από την Κροατία και η Γαλλία νικήσει τη Μάλτα, η μεταξύ τους ισοπαλία θα λυθεί από τη διαφορά τερμάτων, στην οποία η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου αυτή τη στιγμή έχει το πάνω χέρι.

Όπως και να έχει, οι τρεις πρώτες ομάδες θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Η πρώτη του ομίλου θα προκριθεί απευθείας στα προημιτελικά. Οι δύο επόμενες θα περάσουν από έναν έξτρα γύρο, στον οποίο διασταυρώνονται με ομάδες του τέταρτου ομίλου, συγκεκριμένα ο δεύτερος κάθε ομίλου αντιμετωπίζει τον τρίτο του άλλου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Β’ ομίλου:

Μάλτα-Γαλλία (16:30)

Ελλάδα-Κροατία (21:30)

Η βαθμολογία του Β’ ομίλου:

1. Κροατία 6

2. Ελλάδα 4

3. Γαλλία 1

4. Μάλτα 0

Το πρόγραμμα του τέταρτου ομίλου:

Ουγγαρία-Ισραήλ (10:00)

Σερβία-Σλοβακία (13:00)

Η βαθμολογία του τέταρτου ομίλου:

1. Ουγγαρία 6

2. Σερβία 3

3. Ισραήλ 3

4. Σλοβακία 0

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*