Home / Αυτοκίνητο / F1 / Ο Αλόνσο ζήτησε συγνώμη από τον Χάμιλτον

Ο Αλόνσο ζήτησε συγνώμη από τον Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε ένα λάθος στο Grand Prix του Βελγίου, στο οποίο οδήγησε στην σύγκρουση του με τον Φερνάντο Αλόνσο, ενώ ο Βρετανός πιλότος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Αμέσως μετά, ο Ισπανός πιλότος χαρακτήρισε τον Χάμιλτον ανόητο, ωστόσο ζήτησε συγνώμη για τα όσα είπε την Κυριακή (28/8), στην πίστα του Σπα και τόνισε πως ήταν πάνω στην ένταση του αγώνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός πιλότος της Alpine:



«Έχει γιγαντωθεί το ζήτημα. Πρώτα απ’ όλα ο Λιούις είναι πρωταθλητής, είναι θρύλος της εποχής μας και όταν πεις κάτι για έναν Βρετανό οδηγό, τότε η ανάμειξη των μίντια είναι τεράστια. Αλλά, ναι, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Νιώθω… Δεν σκέφτομαι το τι είπα. Δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή υπαιτιότητα, για να είμαι ειλικρινής βλέποντας και τις επαναλήψεις του συμβάντος.

Εκείνη τη στιγμή όπου “βράζει” το αίμα και πάνω στην αδρεναλίνη της στιγμής, το να μάχομαι για τις πρώτες τρεις θέσεις με έκανε να πω αυτά που δεν έπρεπε πω. Αλλά όπως είπα μετά τον αγώνα, ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Όταν θα κάνουμε τις συνεντεύξεις για την τηλεόραση θα τον προσεγγίσω και θα του πω συγγνώμη αν παρεξήγησε αυτά που είπα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα για εκείνον και τρέφω τεράστιο σεβασμό για τον Λιούις».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*