Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ψάχνει «φάρμακο» στο Ηράκλειο η ΑΕΚ

Ψάχνει «φάρμακο» στο Ηράκλειο η ΑΕΚ

Να κλείσει την κακή παρένθεση της ήττας από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (0-2) και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις θέλει η ΑΕΚ σήμερα το μεσημέρι απέναντι στον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (15:00, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

O Mανόλο Χιμένεθ, που ελπίζει οι παρατηρήσεις του να έπιασαν τόπο, έχει γεμάτο απουσιολόγο, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Πέτρο Μάνταλο, Παναγιώτη Τσιντώτα, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Μάριο Μιτάι. Επίσης στην Αθήνα έμειναν οι Μάρκο Λιβάγια και Εμάνουελ Ινσούα, καθώς είναι σαφές πως δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Νασίμ Χνιντ, ενώ επιστρέφει ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου που έχει αποθεραπευτεί.

Το 4-3-3 αναμένεται να είναι το σχήμα που θα επιλέξει ο 57χρονος προπονητής, με τον Αθανασιάδη στο τέρμα, τους Μπακάκη και Λόπες στα άκρα και στόπερ τον Νεντελτσιάρου με έναν εκ των Σβάρνα ή Λάτσι. Στον άξονα όλα δείχνουν πως θα αγωνιστούν οι Σιμόες, Γαλανόπουλος και Σάκχοφ, ενώ στην επίθεση όλα είναι ανοιχτά. Ο Λιβάι Γκαρσία ενδέχεται να μην ξεκινήσει για να μη φορτωθεί ένα ακόμη απαιτητικό 90λεπτο. Ο Ανσαριφάρντ είναι φαβορί για την κορυφή της επίθεσης, με τον Τάνκοβιτς να ξεκινά αριστερά και τους Μαχαίρα και Αλμπάνη να διεκδικούν την άλλη θέση.

Αναλυτικά στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: οι Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*