Home / Άλλα Σπόρ / Επέστρεψε με πέμπτη θέση η Μπελιμπασάκη στη Γαλλία

Επέστρεψε με πέμπτη θέση η Μπελιμπασάκη στη Γαλλία

Με την πέμπτη θέση στα 400 μέτρα θα επιστρέψει από το μίτινγκ κλειστού στίβου του Μοντεβίλ η Μαρία Μπελιμπασάκη. Η πανελλήνια ρεκορντγούμαν του αγωνίσματος σημείωσε χρόνο 55.41 στην επανεμφάνισή της στα κουλουάρ μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους και έδειξε μουδιασμένη από την αποχή.

Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 στον ανοιχτό στο Βερολίνο στο αγώνισμα θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 3 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ της Οστράβα.

Ντεμπούτο στη σεζόν έκανε στη γαλλική πόλη και η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 60 μέτρα με εμπόδια, μετά την απουσία της περασμένης θερινής περιόδου. Η πρωταθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου τερμάτισε σε 8.39 στον προκριματικό, ωστόσο επέλεξε να μην αγωνιστεί στον τελικό.

Η κορυφαία Ελληνίδα των υψηλών εμποδίων θα συνεχίσει τους αγώνες της την ερχόμενη Τετάρτη στο μίτινγκ της Οστράβα.

Στο ίδιο αγώνισμα, η Κέλλυ Σαμάνη πέτυχε 8.44 στον προκριματικό, ενώ στον τελικό σημείωσε 8.49 και πήρε την τρίτη θέση στη σειρά της.

Η Μαρία Γάτου είχε την ευκαιρία να κάνει στη Γαλλία δύο κούρσες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η πρωταθλήτρια των σπριντ τερμάτισε σε 7.46 στον τελικό των 60 μέτρων, ενώ νωρίτερα είχε σημειώσει 7.49 στα προκριματικά.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*