Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / «Χτυπάει» Έβανς ο Παναθηναϊκός!

«Χτυπάει» Έβανς ο Παναθηναϊκός!

Πολύ κοντά στην επόμενη μεταγραφή του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που φορτσάρει για την απόκτηση του Τζέρεμι Έβανς!

Οι «πράσινοι» αναζητούσαν έναν παίκτη για τη θέση «4», που θα αποτελούσε το έτερον ήμισυ του Οκάρο Γουάιτ και φαίνεται ότι τον βρήκαν, καθώς ο Νάιτζελ Χέιζ μετακομίζει -όπως όλα δείχνουν- στην Μπαρτσελόνα.

Έτσι, ο Τζέρεμι Έβανς κέρδισε πόντους τις τελευταίες ώρες και αποτελεί πλέον τον εκλεκτό του Δημήτρη Πρίφτη, καθώς μπορεί να βοηθήσει και από τη θέση «5».

Ο 33χρονος φόργουορντ φημίζεται για την αθλητικότητά του, ενώ έχει πολλές παραστάσεις από την Ευρωλίγκα, αφού έχει αγωνιστεί σε Αρμάνι Μιλάνο (2021), Χίμκι (2019-20) και Νταρουσάφακα (2018-19).

Να σημειωθεί ότι το 2012 κατέκτησε τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο ΝΒΑ, ενώ έχει αγωνιστεί σε 250 ματς του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου (3,5 πόντους και 2,6 ριμπάουντ/μέσο όρο).

Από ‘κει και πέρα, σε ένα 24ωρο (18/8) εκπνέει και τυπικά η προθεσμία που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ιωάννη Παπαπέτρου και αφορά το NBA out.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του και όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στο «τριφύλλι».

Με το που ολοκληρωθεί και τυπικά το συγκεκριμένο ζήτημα, τότε οι «πράσινοι» θα ενεργοποιήσουν την περίπτωση Έβανς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*