Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μπαίνει χειρουργείο ο Λιβάι Γκαρσία

Μπαίνει χειρουργείο ο Λιβάι Γκαρσία

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία προκύπτει στην ΑΕΚ, καθώς ο 23χρονος εξτρέμ έχει ακόμα ενοχλήσεις στο γόνατο και αποφασίστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση αρθροσκόπησης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα μείνει εκτός δράσης περίπου για έναν μήνα, ώστε να καθαριστεί απόλυτα το σημείο που υπάρχει το πρόβλημα και κατόπιν τούτου να επανέλθει στη δράση χωρίς να έχει άλλες ενοχλήσεις.

Αν υπάρχει ένα θετικό στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός ότι από τη στιγμή που αναβλήθηκε η σέντρα του πρωταθλήματος, ο άσος της «Ένωσης» ενδέχεται να χάσει μόνο την πρώτη αγωνιστική (αν και εφόσον πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου) και κατόπιν θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να μπει το συντομότερο δυνατό στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ο Λιβάι Γκαρσία υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό του γόνατο και αποφασίστηκε να υποβληθεί αύριο σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στον μηνίσκο, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας μας Λάκη Νικολάου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*