Home / Ομάδες / Χτίζεται γύρω από τον Μανωλά η Ρόμα!

Χτίζεται γύρω από τον Μανωλά η Ρόμα!

Με -εκτός απροόπτου- ηγέτη της άμυνας τον Κώστα Μανωλά θα πορευθεί τη νέα σεζόν η Ρόμα, η οποία σκοπεύει να προβεί σε συθέμελες αλλαγές σε αυτή τη γραμμή. Αποχωρεί από την «αιώνια πόλη» ο Τοροσίδης.

Γύρω από τον Κώστα Μανωλά θα «χτιστεί» η αμυντική γραμμή της Ρόμα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με τη «Gazzetta Dello Sport», οι διοικούντες τον ιταλικό σύλλογο, σε συνεργασία με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, έχουν αποφασίσει να κάνουν ριζική ανανέωση στην άμυνα της ομάδας, με τον Έλληνα διεθνή άσο και τον τραυματία Αντόνιο Ρούντιγκερ, να είναι ο μοναδικοί «σίγουροι» προς παραμονή.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, η Ρόμα επιθυμεί να παραχωρήσει όλους τους αμυντικούς πλην των δύο προαναφερθέντων, περιμένοντας συνεπώς προτάσεις για τους Λεάντρο Καστάν (6 συμ. φέτος, συμβόλαιο ως το 2018), Ερβίν Ζουκάνοβιτς (29 συμ., συμβόλαιο ως το 2019), Βασίλη Τοροσίδη (15 συμ., συμβόλαιο ως το 2017), ενώ ελεύθερος μένει ο Μαΐκόν.

Οι «τζιαλορόσι» δεν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν για τους Νόρμπερτ Γκιόμπερ (δανεικός από Κατάνια) και Λούκας Ντιν (Παρί Σεν Ζερμέν) για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους αντιστοίχως, ενώ δεν θα ήταν αρνητικοί σε κάποια πρόταση δανεισμού για τον 21χρονο Βραζιλιάνο αριστερό φουλ μπακ Έμερσον.

Όσον αφορά την ενίσχυση, μεταγραφικοί στόχοι παρουσιάζονται οι Κρίστιαν Ανσάλντι της Τζένοα, ο Νάτσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Νίκο Ελβέντι της Μπορούσια Γκλάντμπαχ, ο Μάριο Ρούι της Έμπολι και ο ελεύθερος Γκρέγκορι φαν ντερ Βιλ.

«Παρακολουθούμε τουλάχιστον 30 αμυντικούς που πληρούν τα κριτήρια τα οποία έχει θέσει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Είναι ένας μεγάλος κατάλογος, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αυτό που θα χαροποιήσει τον προπονητή μας», είπε ο Μάουρο Μπαλτισόνι, εκ των αθλητικών διευθυντών της ομάδας.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*