Home / Ομάδες / Μαραντόνα: «Θα έβαζα βόμβα σε FIFA και AFA για να αρχίσουν από το μηδέν»

Μαραντόνα: «Θα έβαζα βόμβα σε FIFA και AFA για να αρχίσουν από το μηδέν»

Νέες δηλώσεις…

Αθήνα
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζει να μιλά και να προκαλεί συζητήσεις. Ο θρυλικός Αργεντίνος ποδοσφαιριστής, δεν δίστασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής «Reservoir Dogs» να δηλώσει πως «FIFA και AFA χρειάζονται δυναμίτη για να διαλυθούν και να αρχίσουν από το μηδέν».

Εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με τη σύγκρουση της AFA (ομοσπονδία της Αργεντινής), ασκώντας έντονη κριτική στον Χούλιο Γκορντόνα και τον Γιόζεφ Μπλάτερ, ενώ εξήγησε τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με Λιονέλ Μέσι, στην συνομιλία που είχε με τον Πελέ.

«Συμφωνώ με αυτό που είπε ο Ντ’ Ονόρφιο, πως θα έπρεπε να βάλει μια βόμβα στην AFA και να αρχίσει από το μηδέν. Η AFA είναι το σπίτι του λαού, δεν έχει τίποτα. Θα πρέπει να κάνουμε πολύ ανάλυση και να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να ξεφύγουμε από αυτές τις καταστάσεις και να έχουμε έναν πρόεδρο», είπε ο Μαραντόνα, που τόνισε σχετικά με τον Μέσι: «Το παιδί έχει την προσωπικότητα που έχει. Κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν ένα ανταγωνισμό μεταξύ Μαραντόνα και Μέσι. Πρόκειται για ένα βάρβαρο παιδί. Έχουμε μιλήσει πολύ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είμαι έκπληκτος τι κάνει. Ο Λιονέλ είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς».

Σκληρός με Μπλάτερ και FIFA εμφανίστηκε ο διάσημος Αργεντινός. «Στη FIFA και της AFA πρέπει να ρίξεις δυναμίτη και να αρχίσει από την αρχή. Εκτός του Μπλάτερ δεν υπήρχε. Για την AFA υπάρχουν τρεις δυνατότητες και ήδη τις ξέρει ο Ινφαντίνο. Η AFA πρέπει να επιστρέψει όπως πριν από τον Γκορντόνα, όπως ήταν πριν από αυτόν τον άνθρωπο που όχι μόνο έκλεψε τα χρήματά μας, αλλά λήστεψε ένα κομμάτι της ιστορίας, της χαράς. Ο Ινφαντίνο δεν μπορούσε να πιστέψει πως μου απαγόρευσαν ο Γκορντόνα και ο Μπλάτερ την είσοδο σε όλα τα στάδια της Βραζιλίας».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*