Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Χιμένεθ: «Μπορούσαμε να κερδίζουμε και 4-0 στο ημίχρονο»

Χιμένεθ: «Μπορούσαμε να κερδίζουμε και 4-0 στο ημίχρονο»

Θετικές εντυπώσεις άφησαν στον Μανόλο Χιμένεθ η κατοχή μπάλας και τα τελειώματα των παικτών της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, σύμφωνα με όσα είπε ο τεχνικός της «Ένωσης», μετά την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, παρόμοιο με αυτό όπως με το δεύτερο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μου άρεσε η κατοχή της μπάλας που είχαμε και τα τελειώματα στις φάσεις. Αν δεν ήταν τυχερός ο αντίπαλος μπορεί να κερδίζαμε έως και 4-0 στο ημίχρονο. Φυσικά ο Απόλλωνας παίζει καλή άμυνα, είναι δουλεμένη ομάδα και μας δυσκόλεψε να σκοράρουμε».

Για το τι δεν του άρεσε στο δεύτερο ημίχρονο: «Πολλοί ποδοσφαιριστές κινδύνεψαν να τραυματιστούν, για αυτό τον λόγο βγήκε αλλαγή και ο Μάνταλος. Έχουμε πολλές απουσίες, όμως οι νεαροί ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Για τον Νταντσένκο:«Έπαιξε πολύ καλά και η θετική παρουσία. Έχει δουλέψει αρκετά σκληρά στις προπονήσεις και είναι απαιτητικός απέναντι στον εαυτό του. Αντιμετώπισε ένα θεματάκι όταν παίξαμε με τρεις στόπερ λόγω γλώσσας, αλλά όλα καλά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*