Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Χιμένεθ: «Κρίμα, γιατί κάναμε καλό παιχνίδι αλλά είχαμε φόβο στα στημένα»

Χιμένεθ: «Κρίμα, γιατί κάναμε καλό παιχνίδι αλλά είχαμε φόβο στα στημένα»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ (2-2) εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, με εξαίρεση τη λειτουργία της ομάδας του στις στημένες φάσεις.

«Είναι κρίμα γιατί κάναμε σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό παιχνίδι και αρχικά εκπλήξαμε τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη όμως νιώσαμε τον φόβο του ΠΑΟΚ στις στατικές φάσεις. Είναι κρίμα κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ είχε μια τέτοια φάση να τους δίνουμε την πίστη ότι μπορούν να σκοράρουν. Και τα δύο γκολ που δεχτήκαμε ήρθαν με τέτοιον τρόπο και μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Είμαι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά νικητή που είχαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ», ανέφερε ο 56χρονος τεχνικός.

Για το ρόλο του Γαλανόπουλου στο ματς είπε: «Ο Γαλανόπουλος τα πήγε πολύ καλά. Ήταν στον άξονα και πίεζε τον Βιεϊρίνια, κάτι αντίστοιχο που κάνει η Ατλέτικο με τον Γιορέντε. Αντέγραψα τον φίλο μου τον Τσόλο Σιμεόνε».

Τέλος, για τη στιχομυθία που είχε στο τέλος της σεζόν με τον Άνχελ Κρέσπο, είπε: «Είναι ένας παίκτης που έβγαλα από τις ακαδημίες της Σεβίλλης. Συζητούσαμε πόσο γρήγορα περνά ο καιρός».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*