Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Γρηγορίου: «Ένας βαθμός που μας διατηρεί στο παιχνίδι της παραμονής» (video)

Γρηγορίου: «Ένας βαθμός που μας διατηρεί στο παιχνίδι της παραμονής» (video)

Καθολικά ανώτερη ήταν σύμφωνα με τον Μιχάλη Γρηγορίου η Λαμία, στο πρώτο ημίχρονο της ισόπαλης χωρίς σκορ αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.



Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν με ρωτούσατε στο τέλος του 1ου ημιχρόνου θα σας έλεγα πως δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 7-8 λεπτά που οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα από εμάς στο παιχνίδι, θεωρώ ότι στο υπόλοιπο παιχνίδι μέχρι την ανάπαυλα ήμασταν σαφέστατα ανώτεροι. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και πολύ καλές, η μία θα είναι και για highlight με τον αμυντικό του Παναιτωλικού να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Στο 2ο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο το παιχνίδι. Όλως παραδόξως αυτό το ματς είχε σαν αποτέλεσμα την ισοπαλία χωρίς γκολ, ενώ υπήρχαν πολλά δοκάρια και για τους δύο. Εμάς μας αφήνει μια πικρή γεύση γιατί θέλουμε να πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για τους 3 βαθμούς αλλά σήμερα πήραμε έναν. Εξάλλου όταν θες να σώσεις την κατηγορία και είσαι χαμηλά, το τρίποντο είναι αυτό που θα σου δώσει το κάτι παραπάνω για να φτάσεις στην παραμονή. Παρ’ όλα αυτά σε μία πολύ καλή έδρα με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο ο ένας βαθμός μας διατηρεί στο παιχνίδι της παραμονής»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*