Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Χατζηγιοβάνης: «Ο Μακέντα είναι σαν… πατέρας για εμένα»

Χατζηγιοβάνης: «Ο Μακέντα είναι σαν… πατέρας για εμένα»

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2-1), μειώνοντας έτσι τη διαφορά στους δύο βαθμούς από την τέταρτη θέση και στους τρεις από την τρίτη ΑΕΚ.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε στην κάμερα της Nova, τονίζοντας πως στόχος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ είναι η κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Φεντερίκο Μακέντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χατζηγιοβάνη:



Για την αποψινή νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη για να είμαστε κοντά στους αντιπάλους μας. Εκμεταλλευτήκαμε τις ήττες της ΑΕΚ και του Αστέρα Τρίπολης, είμαστε όλοι κοντά στη βαθμολογία και θα δώσουμε τα πάντα στα πλέι οφ».



Ποιος είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ: «Ο στόχος μας είναι να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και να διεκδικήσουμε τη δεύτερη, την τρίτη ή ακόμα και την τέταρτη θέση για να είμαστε στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά».

Για την καλή εμφάνιση του ίδιου και του Βιγιαφάνιες: «Όλοι οι παίκτες δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα για να βγάλουμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο στο πώς θα πρεσάρουμε, στο πώς θα έχουμε την κατοχή της μπάλας και αυτό φάνηκε, ήταν μία δίκαιη νίκη».

Για το αν του είπε κάτι ο Μακέντα: «Ο Μακέντα για εμένα είναι σαν… πατέρας, με συμβουλεύει σε πολλά θέματα και με πιστεύει. Στον αγώνα μου είπε κάνε αυτό που ξέρεις. Και στο τέλος μου έδωσε συγχαρητήρια».



Για το αν υπάρχει ένταση στα αποδυτήρια: «Όταν είσαι σε έναν μεγάλο σύλλογο πάντα θα υπάρχει ένταση. Και στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ υπάρχει όταν είναι στραβά τα αποτελέσματα. Έτσι και εμείς σαν Παναθηναϊκός. Πλέον, κοιτάμε μπροστά και το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*