Home / Άλλα Σπόρ / Χαλκίδης: «Βγάλαμε όλα μας τα δυνατά σημεία, χάσαμε για ένα σουτ»
Στο γεγονός πως οι παίκτες του Δούκα «σχίστηκαν» σε όλη τη διάρκεια του τελικού με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Γιώργος Χαλκίδης μετά την ήττα από τους «ερυθρόλευκους».

Χαλκίδης: «Βγάλαμε όλα μας τα δυνατά σημεία, χάσαμε για ένα σουτ»

Ο Γιώργος Χαλκίδης τόνισε πως όλα τα ματς του f4 του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών ήταν «κλειστά» και τόνισε πως αισθάνεται υπερήφανος κι ευτυχισμένος από την προσπάθεια των παικτών του Δούκα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά: «Στο ένα σουτ κρίθηκε ο τελικός με το τέρμα του Δομπρή και, μάλιστα, με τον Ολυμπιακό να έχει παθητικό. Όλα τα ματς του F4 ήταν κλειστά. Εμείς το θέλαμε πολύ, ξέραμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο ματς τα δυνατά μας σημεία, τη νεανικότητα, την αθλητικότητα και την ταχύτητα.

Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για αυτά τα παιδιά που δουλεύουν σαν επαγγελματίες κι αποτελούν το… αύριο του αθλήματος, οι μισοί παίζουν στις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νέων και έχουν μπροστά τους ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Κοίταξαν στα μάτια μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, κι έφτασαν κοντά στην κατάκτηση».

Αλεξάνταρ Γιάντσα (δεξιός ίντερ Δούκα): «Ήμασταν έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Χθες παίξαμε έναν δυνατό ημιτελικό, αλλά ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και στον τελικό. Το ματς κρίθηκε σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου γιατί, απέναντι σε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, καταφέραμε να στείλουμε το παιχνίδι στην παράταση και να τους δυσκολέψουμε πάρα πολύ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*