Home / Stoiximan Super League / Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Παναθηναϊκού και τη… στέψη της ΑΕΚ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Παναθηναϊκού και τη… στέψη της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος στην ιστορία της μετά τη νίκη επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και, παράλληλα, την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η «Ένωση» χρειάζεται, πλέον, μόλις έναν βαθμό κόντρα στον Βόλο την Κυριακή, προκειμένου να σφραγίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Ήδη, μάλιστα, στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει στηθεί ένα απίστευτο πάρτι από χιλιάδες «κιτρινόμαυρους» οπαδούς, που πανηγυρίζουν έξαλλα.

Φυσικά, το τρίτο ημίχρονο όσων έγιναν στα ματς της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League παίχτηκε στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6! Ακούστε πως σχολίασαν οι παραγωγοί της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας τα παιχνίδια και την εξέλιξη του πρωταθλήματος:

Σχολιάζουν: Γιώργος Τσακίρης, Τάσος Νικολογιάννης, Κώστας Κετσετζόγλου, Νίκος Αθανασίου, Κώστας Νικολακόπουλος, Μπάμπης Χριστόγλου, Βάιος Τσούτσικας, Μιχάλης Τσόχος, Αντώνης Καρπετόπουλος, Γιώργος Μαραθιανός, Βαγγέλης Νεραντζιάς, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Ηρακλής Αντύπας, Νίκος Παγκάκης και Γιάννης Σταυρόπουλος.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*