Home / Μπάσκετ / Euroleague / «Φροντιστήριο» από Πρίφτη στους παίκτες στο ΟΑΚΑ την επομένη του ντέρμπι

«Φροντιστήριο» από Πρίφτη στους παίκτες στο ΟΑΚΑ την επομένη του ντέρμπι

Η επόμενη μέρα της βαριάς ήττας στο ματς με τον Ολυμπιακό περιελάμβανε… φροντιστήριο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Για 1,5 ώρα, ο Δημήτρης Πρίφτης έδειχνε σε βίντεο τα λάθη που έκαναν οι «πράσινοι» στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Ο 53χρονος τεχνικός είναι αποφασισμένος να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και σε αυτό το πλαίσιο φρόντισε να επισημάνει στους παίκτες του τις αρνητικές στιγμές που είχαν στο ΣΕΦ.

Από ‘κει και πέρα, ο Πρίφτης είχε τετ-α-τετ με τους διοικητικούς ηγέτες του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη, οι οποίοι τον στηρίζουν απόλυτα σε αυτή τη φάση, αφού θεωρούν ότι μπορεί να γυρίσει το κλίμα και να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στην τελική ευθεία της σεζόν.

Κατά τα λοιπά, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League (20/3, 15:00), με τους Στέφαν Γιόβιτς και Λευτέρη Μποχωρίδη να μένουν εκτός.

Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει αποθεραπευτεί από τη θλάση που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο 26χρονος γκαρντ αποκόμισε ενοχλήσεις στον καρπό και δίνεται αμφίβολος για το ματς πρωταθλήματος.

Τέλος, ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να μπει σε ομαδικές προπονήσεις από τη Δευτέρα (21/3).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*