Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / ΑΕΚ: «Oι πρώτες 12 οικογένειες έκλεισαν θέση στο σπίτι μας για το παιχνίδι με τον Ιωνικό»

ΑΕΚ: «Oι πρώτες 12 οικογένειες έκλεισαν θέση στο σπίτι μας για το παιχνίδι με τον Ιωνικό»

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία… εξαργύρωσης της σπουδαίας προσφοράς του φίλου της ΑΕΚ, με δώδεκα οικογένειες να κλείνουν θέση για το εντός έδρας παιχνίδι της «Ένωσης» με τον Ιωνικό (19/3, 20:00).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε…

Oι πρώτες 12 οικογένειες έκλεισαν θέση στο ΣΠΙΤΙ μας.

Η ανταπόκριση των «Ενωσιτών» στο κάλεσμα της ΑΕΚ BC για το «οικογενειακό» εισιτήριο-δώρο του φλογισμένου συνενωσίτη, προκειμένου για την αυριανή αναμέτρηση με Ιωνικό Νικαίας, υπήρξε εντυπωσιακή.

Η ΑΕΚ BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία. Οι κατά προτεραιότητα (12) «νικητές» ενημερώθηκαν αρμοδίως, αλλά κατ’ ουσίαν ΝΙΚΗΤΕΣ είναι όλοι όσοι την κρίσιμη αυτή περίοδο στέκονται στη «Βασίλισσα», με τον ένα ή άλλο τρόπο.

Το κάλεσμα για στήριξη στην Ομάδα μας είναι διαρκής. Η αυριανή κομβική αναμέτρηση στα Άνω Λιόσια μας επιτάσσει να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο Γήπεδο. Με τη φωνή και την καρδιά μας να δώσουμε ώθηση στους παίκτες μας για τη νίκη. Ο δρόμος είναι μακρύς.

Η ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων για την αυριανή αναμέρτηση της Basket League με Ιωνικό Νικαίας συνεχίζεται…

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί, με το επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο, το Σάββατο (19/03, 20:00) στo Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 5, 10,15, 20, 25, 50, 100 ευρώ.

-Εκδοτήρια ανοικτά δεν θα υπάρχουν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

-Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekbc.gr, όλο το 24ωρο.

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας μας και για τα εξής:

-Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:00. Η ΑΕΚ ΒC απευθύνει έκκληση για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.

-Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19 κατά τους τρεις τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Για την ηλικιακή ομάδα 13-17 απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

-Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια (απλά ή κάρτες διαρκείας), πριν από την είσοδο στις θύρες του Οlympic Hall.

Ακόμη ένας φίλος της ΑΕΚ, καταδεικνύοντας το μεγαλείο της «κιτρινόμαυρης» ψυχής του αγόρασε εισιτήρια, τα οποία θα διανεμηθούν (δωρεάν) σε 12 οικογένειες, προκειμένου για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με τον Ιωνικό Νικαίας, το Σάββατο (19/03, 20:00).

Παρακαλούνται οι φίλοι της ΑΕΚ, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία ν’ αποστείλουν μήνυμα στο tickets@aekbc.gr με το ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο για επικοινωνία.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*