Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φιλική ισοπαλία για Λαμία και ΑΕΚ Β’ – Με τριάδα στα στόπερ και η δεύτερη ομάδα της «Ένωσης»

Φιλική ισοπαλία για Λαμία και ΑΕΚ Β’ – Με τριάδα στα στόπερ και η δεύτερη ομάδα της «Ένωσης»

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Λαμίας και της ΑΕΚ Β’ στο «Αθανάσιος Διάκος».

Σε ένα παιχνίδι, στο οποίο οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές ελέω του φιλικού του Σαββάτου (13/8) με τον Ιωνικό που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε τους. Από την άλλη, ήταν το πιο δυνατό τεστ μέχρι στιγμής για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι μάλιστα είχαν και τις περισσότερες καλές στιγμές. Να σημειωθεί ότι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος παρέταξε τους φιλοξενούμενους με τριάδα στα στόπερ, όπως δηλαδή πράττει μέχρι σήμερα και ο Ματίας Αλμέιδα στην πρώτη ομάδα.

Στα του ματς, η ΑΕΚ απείλησε πρώτη στο 23′ με την κεφαλιά του Χατζηκυριάκου που έδιωξε ο Γκαραβέλης, για να απαντήσει στο 36′ η Λαμία με τον Τρούμπουλο. Στο 40′ το σουτ του -πολύ δραστήριου- Τζούντα Γκαρσία δεν βρήκε στόχο. Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη στο 66′, με τον Αγγελόπουλο να βάζει το «στοπ», ενώ στο 86′ ο Κορομηλάς των φιλοξενούμενων βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το τελείωμά του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λαμία: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Τρούμπουλος, Κορνέζος, Σαραμαντάς, Μπάμπης, Σλίβκα, Βασιλακάκης, Τσούκαλος, Νούνιεζ, Μαργαρίτης.

Για τη Λαμία αγωνίστηκαν και οι Σαράνοφ, Νταβίντ, Γκοράνοφ, Ντε Βιντσέντι, Ρόμανιτς, Γιακουμάκης, Γκέντζογλου, Μανούσος, Λαμπρόπουλος.

ΑΕΚ Β’: Αγγελόπουλος, Κάτσικας (77′ Κορομηλάς), Ντάικο, Χατζηκυριάκος, Σταμούλης, Ρουκουνάκης (77′ Πιτιλάκος), Γερολέμου (90+2′ Πάπα), Παρράς (90′ Μαντζουρανάκης), Τζ. Γκαρσία, Σκόνδρας (77′ Νταμπίζας), Γκολφίνος.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*