Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ισοπαλία στο τελευταίο φιλικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα, 2-2 με την Καρμιώτισσα

Ισοπαλία στο τελευταίο φιλικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα, 2-2 με την Καρμιώτισσα

Χωρίς νικητή (2-2) ολοκληρώθηκε το φιλικό μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της Καρμιώτισσας, το τελευταίο για την ομάδα των Ιωαννίνων πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της. Το σύνολο του Θανάση Στάικου είχε σαφώς περισσότερες ευκαιρίες, αλλά εμφάνισε και αμυντικά κενά.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 7′, όταν ο Λιάσος αξιοποίησε τη σέντρα του Κιάκου από τα αριστερά και το λάθος των αντιπάλων, κάνοντας το 1-0 από πλάγια θέση. Η κυπριακή ομάδα απάντησε στο 20′ με τον Καλτσά, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου πήρε ξανά «κεφάλι» στο 30′ με τον Μορέιρα. Στο 71′ και στο 73′ οι Μπιλμπάο και Τζίμας απείλησαν ανεπιτυχώς για το 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ και σουτ σε αντεπίθεση, αντίστοιχα. Παρόλα αυτά, το τρίτο γκολ δεν ήρθε για τον ΠΑΣ, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίζοντας στο 74′ με την κεφαλιά του Χατζηβασίλη που «κρέμασε» τον Πριόρ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:



ΠΑΣ Γιάννινα (4-1-4-1, 4-3-3): Πριόρ (77′ Σούλης) – Σόρια (88′ Τσάβος), Παντελάκης, Εραμούσπε (60′ Μπαγκαλιάνης), Κιάκος (70′ Κύρκος) – Καραχάλιος (75′ Πήλιος), Λιάσος (60′ Ριένστρα), Μπιλμπάο – Λώλης (60′ Τζίμας), Ροσέρο (46′ Παμλίδης), Μορέιρα (60′ Ποζνάνσκι).

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Τζανακάκης, Μαλόουν, Χούμποτσαν, Τσελούτσκα, Ποντστάβσκι, Χούσμπαουερ, Οικονομίδης (60′ Χατζηβασίλης), Καλτσάς (28′ Γκραντινάρου), Κουλιμπαλί, Ελ Αλουσί.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*