Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φιέστα στο ματς με τον Πανιώνιο θέλουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ

Φιέστα στο ματς με τον Πανιώνιο θέλουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ

Ο Μανωλάς ζητά συγκέντρωση

Aθήνα

Μπορεί να στήθηκε ένα τρελό πανηγύρι και στο ΟΑΚΑ και στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ, ωστόσο ο Στέλιος Μανωλάς προσπάθησε να προσγειώσει τους παίκτες του καθώς η αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ενωσης συνεχίζοντα την Παρασκευή στο ματς με τον Πανιώνιο. Από την άλλοι οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι ζητούν φιέστα και γύρο του θριάμβου με το κύπελλου (που δεν έγινε την Τρίτη) την ίδια ημέρα…

Από το πρωί το τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ έχει «σπάσει» από φίλους της ομάδας που ζητούν πληροφορίες για το ματς με τον Πανιώνιο. Τα εισιτήρια θα τεθούν αύριο, Πέμπτη, σε κυκλοφορία.

Ο «Δικέφαλος Αετός» που τέτοιες μέρες πριν από 24 μηνες αγωνιζόταν στη Γ’ εθνική, διένυσε όλη την απόσταση και έφτασε στην κατάκτηση ενός τίτλου. Ετσι, είναι πολύ πιθανό όσοι βρεθούν την Παρασκευή (20:30) στο ΟΑΚΑ να… συναντήσουν και το Κύπελλο Ελλάδας, αφού ο κόσμος της ομάδας δεν είχε αυτή την ευκαιρία, πλην των περίπου 100 τυχερών που ήταν χθες παρόντες.

Επίσης, από το πρωί έχουν κινηθεί διαδικασίες ώστε να τεθεί προς πώληση και το μπλουζάκι που φορούσαν χθες οι κυπελλούχοι Ελλάδας, με την επιγραφή «ΗΡΘΑΜΕ».

Αλλωστε το συγκεκριμένο σύνθημα  φαίνεται πως έκανε θραύση στις καρδιές των φιλάθλων της Ενωσης, καθώς… έσπασε τα κοντέρ στα social media. Από χθες που ανέβηκε στο facebook το γράφημα με το συγκεκριμένμο σύνθημα και τις χρονολογίες των 15 κυπέλλων της ΑΕΚ, το έχουν δει 1.781.139 άτομα, ενώ έχει ξεπεράσει τα 30.000 likes και τα 17.000 shares.

* Τα εισιτήρια κυκλοφορούν αύριο αποκλειστικά στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» την Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 17:00. Οι τιμές κυμαίνονται από 5 έως 40 ευρώ (100€ τα VIP)

Την Παρασκευή θα λειτουργούν 4 εκδοτήρια:

– σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

– Λ. Κύμης από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

– εκδοτήριο μπάσκετ από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

– εκδοτήριο θύρας 12 από τις 17:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*