Home / Stoiximan / Φαβορί σε playouts και playoffs, αλλά και… γκολ

Φαβορί σε playouts και playoffs, αλλά και… γκολ

Εντυπωσιακή ήταν η περασμένη εβδομάδα στην Super League, με αποτελέσματα που ίσως αρκετοί δεν περίμεναν και αρκετά γκολ. Πλέον, στρέφουμε το βλέμμα μας στην 3η αγωνιστική των playouts και στην 4η των playoffs.

Βόλος-Λαμία (16:00): Ξεκίνημα στα playouts στον Βόλο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το come-back κόντρα στον Ιωνικό, σώζοντας τον βαθμό (2-2), ενώ πλησιάζουν πλέον και τη μαθηματική παραμονή τους. Παρόλα αυτά, έχουν ακόμη δρόμο. Την ίδια ώρα, η Λαμία ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τον ΟΦΗ, είδε τον Απόλλωνα να νικάει τον Παναιτωλικό και η διαφορά της από την τελευταία θέση μειώθηκε στους 5 βαθμούς.

Ο Βόλος είναι άνετος και πιο… χαλαρός, με τη Λαμία να καίγεται. Θα πάμε με το κίνητρο και με το 2 των Φθιωτών που «διπλασιάζει» τα χρήματά μας (2.05).

ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης (18:15): Δύο ώρες και κάτι αργότερα, μεταφερόμαστε στην Κρήτη στο δεύτερο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας. Ο Απόλλων Σμύρνης θα γνωρίζει το αποτέλεσμα της Λαμίας, αλλά οποιοδήποτε και αν είναι αυτό θα κληθεί να παλέψει για τη δεύτερη σερί νίκη που θα του αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής. Την ίδια ώρα, ο ΟΦΗ είναι αδιάφορος αλλά είδαμε την περασμένη αγωνιστική πως σε όλα τα ματς κατεβαίνει για να τα χτυπήσει, θέλοντας να τερματίσει 7ος.

Μπορούν να βρουν γκολ και οι δύο οπότε το g/g (1.98) είναι μια καλή επιλογή.

Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός (19:30): «Κακός δαίμονας» του Αστέρα έχει αποδειχτεί φέτος ο Ιωνικός, αφού οι Αρκάδες δεν έχουν καταφέρει να τον νικήσουν μετρώντας μία ισοπαλία εκτός και μία ήττα εντός. Η ομάδα του Ράσταβατς είναι καλοδουλεμένη και θέλει να τερματίσει 7η, μετρώντας μία νίκη και μία ισοπαλία στα δύο πρώτα ματς με μηδέν παθητικό και εξαιρετικές εμφανίσεις παρά τις αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα με την οποία παρατάσσεται. Την ίδια ώρα, ο Ιωνικός προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον Βόλο, δείχνοντας εξαιρετικό πρόσωπο για 60 λεπτά αλλά στη συνέχεια οπισθοχώρησε και το πλήρωσε.

Προμηνύεται ενδιαφέρον παιχνίδι, πιθανότατα με γκολ εκατέρωθεν. Ο Αστέρας έχει το προβάδισμα για τη νίκη και αν συνδυάσουμε 1 & over 2,5 goals το βρίσκουμε στη Stoiximan στο εξαιρετικό 3.10.

Παναιτωλικός-Ατρόμητος (20:30): Να… γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο θέλει ο Παναιτωλικός, που στο ξεκίνημά του στα playouts δεν δείχνει πάντως καλό πρόσωπο έχοντας ηττηθεί στα δύο πρώτα ματς από Λαμία και Απόλλωνα. Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος γλίτωσε την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα (0-0) χάρη στις μεγάλες επεμβάσεις του Γιαννιώτη, ωστόσο ακόμη δεν έχει δείξει καλό πρόσωπο και τα παιχνίδια του πάνε στο όριο.

Μπορούν αμφότεροι να βρουν γκολ και να προσφέρουν ένα καλο ματς, με το g/g να προσφέρεται στο 2.07. Για δεύτερη επιλογή το Χ2 στο 1.60.

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (19:00): Από τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ προέρχεται ο Παναθηναϊκός, ανεβαίνοντας στην 4η θέση. Εξαιρετικός για ένα ημίχρονο, προηγήθηκε και στο δεύτερο χτύπησε ξανά για να πάρει τελικά το τρίποντο (2-1). Στοχεύει φυσικά στην τρίτη θέση, αλλά και στην κατάκτηση του Κυπέλλου για να κάνει δυνατό φινάλε στη σεζόν. Την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ έχει δύο σερί ισοπαλίες, πρώτα με τον Ολυμπιακό εντός και μετά με τον Άρη εκτός, ενώ στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με γκολ στο φινάλε (1-0) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σκληρό καρύδι ο ΠΑΣ για κάθε αντίπαλο, αλλά ο Παναθηναϊκός έρχεται με φόρα και ελπίζει πως θα φύγει με το «2» από τους «Ζωσιμάδες», το οποίο βρίσκουμε στο 2.05. Δύσκολα θα ανοίξει το ματς, οπότε αξίζει και το πρώτο γκολ να μπει μετά το 28:00 (2.00).

ΑΕΚ-Άρης (19:30): Κομβικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, το οποίο αν έχει νικητή μπορεί να δώσει και προβάδισμα… Ευρώπης. Η ΑΕΚ έχει βγάλει δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς με Παναθηναϊκό (1-1) και Ολυμπιακό (1-1) χωρίς ήττα, κάτι που της δίνει την ευκαιρία στα δεύτερα ματς να παίξει εντός και να προσπαθήσει να πάρει τη νίκη. Την ίδια ώρα, ο Άρης έκανε μεγάλη «γκέλα» την περασμένη αγωνιστική αφού έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ στο «Κλ. Βικελίδης» και έχασε την ευκαιρία να ανέβει μόνος τρίτος, ώστε να πάρει προβάδισμα για την Ευρώπη.

Ομάδες που ξέρουν να σκοράρουν, αλλά και που δεν έχουν τις καλύτερες δυνατές άμυνες οπότε το g/g στο 2.07 αξίζει και μπορεί να επιβεβαιωθεί με ευκολία. Την ίδια ώρα, το να σκοράρει ο Άρης τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο μέρος, το βρίσκουμε στο εξαιρετικό 2.80 στη Stoiximan.

Άλλο ένα ειδικό που μας αρέσει αρκετά, να υπάρξει καταλογισμός πέναλτι (2.55) στον αγώνα.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*