Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βόλος – Λαμία: Μονόπλευρό ενδιαφέρον

Βόλος – Λαμία: Μονόπλευρό ενδιαφέρον

Μία από τελευταίες τις ελπίδες για την παραμονή παίζει σήμερα η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας κοντράρεται εκτός έδρας με τον Βόλο στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ της Σούπερ Λίγκας, σε ένα ματς που καίγεται να κατακτήσει ό,τι καλύτερο μπορεί σε βαθμούς.

Η Λαμία που προέρχεται από την ήττα 2-0 στην έδρας της από τον ΟΦΗ βρίσκεται σε ακόμη δυσκολότερη θέση στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της. Βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από τον Ατρόμητο και πέντε από τον Απόλλωνα Σμύρνης που είναι στην τελευταία θέση. Φυσικά και αυτό που θα ήθελε είναι να «πιάσει» τους Περιστεριώτες για να κερδίσει την παραμονή αλλά στη χειρότερη, θα ήθελε να αποφύγει την τελευταία θέση και να κρατήσει την προτελευταία με την οποία μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή στα μπαράζ.

Ο Βόλος, δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή. Στην προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Ιωνικό εκτός έδρας, ενώ έχει επτά αγωνιστικές μακριά από νίκη.

Εκτός αποστολής είναι ο Ρομέρο, ο οποίος ανησύχησε τους πάντες με τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, και δεν ρισκάρεται η συμμετοχή του. Εκτός θα είναι πάλι οι Τσοκάνης, Τερεζίου, Κότνικ, ενώ από την σημερινή αποστολή απουσιάζει και οι Νίνης, Όρος και Σοάρες. Στην αποστολή επιστρέφει ο Ριένστρα.

Για τη Λαμία τώρα, παραμένει εκτός ο Ελευθεριάδης, ενώ σήμερα δεν υπολογίζονται από τον Φέστα και οι Αραμπούλι, Μπαγκουρά, Σκόνδρα, Μαζουλούξής, Μανουσάκης, Τσούκαλος και Νινούα.

ΒΟΛΟΣ: (4-2-3-1): Κλέιμαν (Παπαδόπουλος) – Αλχο (Πουρίτα), Ρίνερ, Γκιουλέν, Φεράρι – Μπαριέντος, Μεταξάς – Κορέα (Ρεγκατίν), Φερνάντες, Μπαρτόλο – Βαν Βέερτ

ΛΑΜΙΑ: (4-2-3-1): Σαράνοβ – Προβυδάκης (Σιμόν), Αντέτζο, Λούκας, Μαρτίνεθ (Σαραμαντάς) – Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Ρόμανιτς, Τιρόνε, Καραμάνος – Μανούσος

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*