Home / Κώστας Νικολακόπουλος / Υπό κρίση Λαλά και Ρέαμπτσιουκ στα 6 φιλικά της Αυστρίας

Υπό κρίση Λαλά και Ρέαμπτσιουκ στα 6 φιλικά της Αυστρίας

· Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να κλέβουν τα ονόματα των εξτρέμ που πάει να πάρει ο Ολυμπιακός, όμως ένα από τα πιο καυτά θέματα της ομάδας είναι η συγκρότηση των άκρων της άμυνας, είτε αυτή αφορά άμυνα τριών (3-4-3), είτε αφορά άμυνα τεσσάρων (4-3-3).

· Κι είναι από τα πιο καυτά θέματα πολύ απλά γιατί υπάρχει προβληματισμός από την εικόνα των παικτών που αυτή την στιγμή έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός. Δεν υπάρχει ίσως κανένας παίκτης που να ξεχωρίζει και να δίνει ασφάλεια στον προπονητή, με βάση τα όσα του έχουν δείξει στη φετινή χρονιά.

· Από δεξιά υπάρχουν ο Ανδρούτσος, ο Λαλά κι ο Ντρέγκερ, καθώς ο Γιάννης Μασούρας δεν φαίνεται να υπολογίζεται και φέτος από τον Πέδρο Μαρτίνς. Κι από αριστερά υπάρχουν οι Ρέαμπτσουκ και Χολέμπας, καθώς κι ο Κούτρης δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή. Με την υποσημείωση μάλιστα ότι ο Χολέμπας ακόμη δεν έχει απαντήσει στην εδώ και ένα μήνα πρόταση του Ολυμπιακού για ανανέωση του συμβολαίου του, αν και λογικά θα την αποδεχθεί.

· Για να μην κρυβόμαστε, το κύριο θέμα έχει να κάνει με τις δύο μεταγραφές του Γενάρη, που είχαν έρθει, και είχαν καλοπληρωθεί, με την προοπτική να κάνουν τη διαφορά στα άκρα. Με όσα όμως είδαμε από τον Λαλά και τον Ρεάμπτσιουκ, εύλογα υπάρχουν ερωτηματικά. Ο Γάλλος (με ετήσιο συμβόλαιο ένα εκ. Ευρώ!) δεν έπαιξε καν πολλά παιχνίδια, ενώ ο Μολδαβός (αγορά 2 εκ. Ευρώ) έπαιξε πολύ περισσότερο, καθώς είχε έρθει κι ένα μήνα νωρίτερα, αλλά με αστάθεια σε καλή απόδοση.

Ολυμπιακός: Υπό κρίση Λαλά, Ρέαμπτσιουκ

· Για να πάμε στην ουσία: ποιο είναι το σχέδιο του Ολυμπιακού για τους δύο ακραίους μπακ-σύμφωνα με πληροφορίες θα κριθούν και οι δύο στην προετοιμασία και δη στα έξι φιλικά της Αυστρίας. Αν δείξουν ότι μπορεί να ανταποκριθούν στη θέση του βασικού στον Ολυμπιακό, έχει καλώς. Αν όχι, ο σύλλογος θα πάρει άλλους ακραίους μπακ και θα δει τι θα κάνει με αυτά τα δύο παιδιά…

· Αν θέλετε την γνώμη μου, ακόμη κι υπό τις καλύτερες των συνθηκών, για τον Λαλά και τον Ρέαμπτσιουκ, ο Ολυμπιακός τουλάχιστον αριστερό μπακ θα πάρει. Γιατί δεξιά ο Ανδρούτσος πραγματικά κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια, προκειμένου να καλύψει τις τεράστιες αμυντικές του αδυναμίες, καθώς είναι επιθετικογενής χαφ, που πάει να μετατραπεί σε μπακ…

· Παρεμπιπτόντως, και με αφορμή ρεπορτάζ από τη Μολδαβδία, περί ενδιαφέροντος ομάδων της Γερμανίας και της Ιταλίας για τον Ρέαμπτσιουκ: απολύτως τίποτα δεν έχει φτάσει στον Ολυμπιακό για τον νεαρό αριστερό διεθνή μπακ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*